fredag 28 september 2012

Hovar till kursen

Jag hämtade kadaverhovar igår på slakteriet, inför kursen nästa helg. Det var lite intressant när jag ringde, för vad säger man? På slakteriet sa de hästhovar helt enkelt, men i mina ögon sitter de ju kvar på en levande häst. Jag bad om kadaverhovar när jag ringde och då skickade de mig vidare till kadaverbilen... kanske inte vad jag var ute efter.
Döhovar kan man också säga men det låter ju lite... slang.
Makabert är det i vilket fall som helst att fylla bakluckan med avsågade hästben. Tack och lov var de frusna för när jag hämtat tidigare år på ett annat ställe är de dagsfärska och det luktar mindre bra kan jag säga...
Ner i stora gammfrysen när jag kom hem så är snart allt klart inför nästa helg :-)

Jag har fått återfall på monsterförkylningen men har försökt beta av några akutkunder, eller som igår kunder som normalt är väldigt långt bort men i princip grannar med slakteriet så det var ju dumt att inte passa på när jag ändå hade vägarna förbi. Det som är lite dumt är att jag är superhes men kunde ändå inte låta bli att prata. Och så denna överhemska hosta... Men jag gör så gott jag kan och vilar och pimplar honungste där emellan så hoppas jag att det blir bättre varteftersom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar