onsdag 28 mars 2012

Äntligen träningsvärk!

Trots att jag kanske inte ser så vältränad ut är det väldigt sällan jag får träningsvärk så den här veckan har jag slagit rekord! I söndags var jag ut på promenad med hunden Genki, hästen Lucky och Zelda fick rida. Hon har fattat kommandot för trav så jag fick springa en hel del innan jag sa ifrån att jag inte orkade mer. Sen samma dag var jag också ut och red barbacka på Ironia. Väldigt roligt men skumpigt i de högre farterna... Så det blev lite träningsvärk i måndags.
Sen verkade jag en hel hög med hästar igår och innan jag var klar så kändes det lite som att jag aldrig skulle kunna gå upprätt igen, att jag hade stelnat i den där krokiga positionen. Annars brukar jag aldrig få träningsvärk av verkningar men idag känner jag mig femtio år äldre, helt klart! Skönt att känna att man lever ibland :-)
Så jag hade planerat in en del kontorsarbete idag, bland annat har jag äntligen kickat igång Klarna faktura i webshopen! Men så sitter jag nu och väntar på att Zelda skall somna någon gång och filar på översättningen i webbutiken och får en konstig, galen idé; varför inte översätta alltihop till norrländska istället? Men eh... nej. Det är en rolig idé i teorin men i praktiken ä 're int nå ja' ids genomför.

2 kommentarer:

  1. Å kanske inte så många som skulle förstå rappakaljan du skrev på Norrländska..... För meningen är väl att vi som läser ska förstå!?!

    SvaraRadera
  2. var det så hemskt? Översättning till rikssvenska:
    ä 're int nå ja' ids genomför = är det inte något jag orkar/vill genomföra

    SvaraRadera