fredag 30 september 2011

Barfotadebatten lever!

Jag håller mig nu för tiden långt långt borta ifrån järnskofetischister och andra som är så rabiat emot barfota att de ser rött bara jag öppnar munnen. Debatten behövs fortfarande men jag har inte haft orken, tyvärr. Jag säger tyvärr för även jag behöver ibland påminnas om att inte alla hästar har så fina hovar som de jag har hand om. Jag får naturligvis nya kunder lite nu och då men man glömmer så snabbt hur de såg ut när jag började.
Därför var det väldigt roligt när min kund tipsade mig om den här sidan; http://barfotahovar.wordpress.com/

De har även satt blåslampa under barfotadebatten med en artikel i Equipage av alla tidningar!! Eloge! Men jag har inte läst den ännu...


Lite skall jag röra om i grytan under hösten har jag tänkt. Jag har börjat nysta så smått om att hålla föreläsningar dels i Ö-vik och dels i Umeå. Eller kanske någon helt annan stans? Har du några tips eller önskemål får du gärna kontakta mig! :-)
Det är tänkt att det skall vara gratis förutom möjligtvis resekostnader om det är väldigt långt.

4 kommentarer:

 1. Hej Emma! Tack för länken!
  När man är trött på debatten så finns de alltid någon annan som orkar ta den :) Vi blir fler och fler hela tiden och vi ska se till att debatten ALLTID kommer att vara aktuell. Tillsammans är vi starka! Nu kör vi!
  Kram Emmi & Elina

  SvaraRadera
 2. Heja Emma o alla andra 'barfotabarn'!! Hästen e född att vandra ca20tim/dygn -UTAN SKOR!- Varför förstöra hoven med järnskrot???? Barfota det e melodin för både hoppe o mig:-)Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Emma! Hoppas att det är bra med dig och Henke! Du får gärna skriva ett inlägg nu och då om hur det är med honom :-D Vi saknar honom så mycket, men är så glada att han har det bra hos dig! Antar att teddypälsen har börjat sätta sig nu på honom :-)


  Kram Annie www.cafgraphic.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kan rekommendera deras blogg även jag! 2 tuffa tjejer! De länkade till min blogg när jag kom in i "barfotatänket" och var väldigt peppande och trevliga!!

  Jag var i kontakt med Katrin Wallberg om intresse för hovvårdskurs. Hon berättade att du möjligen skulle hålla kurs inom snar framtid. Det ser jag verkligen fram emot och jag hoppas att det blir av! :)

  MVH Olivia

  SvaraRadera