torsdag 15 oktober 2015

Uppdatering

Facebook har verkligen en lite udda inverkan, själv har jag känt det som att jag är rätt så uppkopplad. Att jag uppdaterar saker och att folk vet vad jag pysslar med. Och så går jag in på min hemsida och inser att nej, där hade jag ju en del som var inaktuellt. Så går jag in på bloggen och ser till min fasa att det är två ÅR sedan jag skrev! *chockad*

Jag skall uppdatera hemsidan och bli lite bättre på att skriva i bloggen, lovar!

Tills vidare kan jag säga att jag är igång igen med verkningarna efter mammaledigheten, det har jag faktiskt varit ett tag nu. Och jag har planerat in en hovkurs om en dryg månad, 13-14 november blir den.
Sen har jag köpt en ny häst också i fjol våras, en femårig tinker. Fairyoakes Blue Boy heter han och importerades som ettåring av Birgitta och Sven, http://www.nolbacken.se/ 
Jag verkar hos dem så jag har ju känt Blå sen han kom och han knep ju mitt hjärta på en gång trots att Del Boy egentligen var både snyggare och snällare. Så det var ingen tvekan när de bestämde att kastrera honom då han visade sig vara bärare av PSSM1-genen.
Och när det nu var riksutställning för Tinker i Umeå var vi med och han fick 39p och bäst i klassen!
Sen hade jag sån himla tur också då Julia Hörnfelt bad om att få fota honom när vi stod och väntade och det blev så fina bilder!


1 kommentar: